Vakfıkebir Gençlik Merkezi müzik kulübü bünyesinde piyano eğitimi alan 12 genç, 4 aylık eğitimin sonunda gerçekleştirilen konserle göz kamaştırdılar.



Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün katkılarıyla açılan piyano kursuna 12 minik öğrenci başarılı bir şekilde devam etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın da kursa bir piyano alarak destek çıkması öğrencilerin ailelerini memnun etti. Piyano Kursu Eğitmeni müzik öğretmeni Merve Ayhan tarafından verilen eğitim meyvelerini verdi. Vakfıkebir Gençlik Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen piyano konseri, eğitimlerini tamamlayan 12 öğrencinin hünerlerini sergileyerek dinleyicilere keyifli dakikalar yaşatmasına sahne oldu. Piyano Kursu eğitmeni müzik öğretmeni Merve Ayhan katkılarından dolayı belediye başkanına teşekkür etti. Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta ise yaptığı selamlama konuşmasında şunları söyledi.



“EĞİTİM ALANINDA NE ZAMAN BİZE İHTİYAÇ DUYULMUŞSA O PLATFORMDA HEP OLDUK”
“Şunu buradan çok rahatlıkla söyleyebilirim ki! Biz hem Ülkemizin hem de ilçemizin geleceğinin yetişmiş nesillerden geçtiğine inanıyorum. Bu doğruldu da göreve geldiğimizden bu güne kadar eğitim alanında ne zaman bize ihtiyaç duyulmuşsa o platformda hep olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Merve hocam bize gelerek bu projeden bahsetti. Bizlerde hiç göz artı etmeden seve seve destek olduk. Asıl başarı onlarındır. Bu ilçenin Belediye başkanı olarak kamu ve belediye imkanları ile bu güne kadar 4 yıl içerisinde 170 milyon TL. Yatırım yaptık. Ama bunların hiçbiri bu akşamki kadar beni mutlu etmedi. Bütün yorgunluğumu şu iki saatlik süre içerisinde attım. Çocuklarımıza teşekkür ediyorum böyle bir etkinliğe merak saldıkları için. Ailelerine teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler çocuklarımızın gelişiminde önemli etken olacaktır. Toplum içinde kendilerini daha iyi ifade etme ve özgüven kazanacaklardır” dedi.
Piyano konserine Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın yanı sıra Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu, Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Dal, Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Sait Ayhan, kurs öğrencilerinin aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konser sonunda kursu başarılı bir şekilde tamamlayan öğrencilere kurs bitirme belgeleri Belediye Başkanı Muhammet Balta ve öğrencilerin aileleri tarafından takdim edildi.