Vakfıkebir’de uzun yıllardır büyük bir heyecanla beklenen ve hayal olarak görünen Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi’nin İlk İmar Planı ve Plan Açıklama Raporu onaylanarak askıya çıktı.



Vakfıkebir OSB’de önümüzdeki günlerde parsel tahsisine başlanılacak.
Konu ile ilgili olarak bilgi veren Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Hem ilçemiz hem de yöremiz için çok büyük önem taşıyan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemizde artık mutlu sona çok yaklaştık. Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgemize ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli İlk İmar Planı ile Plan Açıklama Raporu Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının 5070 sayılı Elektronik İmza Kanunu ve 4562 Sayılı OSB Kanunu uyarınca 05/04/2018 tarihinde e-imza ile onaylanarak 09/04/2018 tarihinde http://kss.sanayi.gov.tr adresinde ve Trabzon Valiliği Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünde 1 hafta süreyle ilana çıkarılmıştır. İnşallah kısa bir süre içerisinde alt yapının yapımına ve parsel tahsisine başlayacağız.
Bu önemli hizmetin ilçemize gelmesine vesile olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü’ye, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, bu projede büyük emeği olan İlçemizin evladı TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya, Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Adnan Günnar’a, Sayın Ayşe Sula Köseoğlu’na, Sayın Salih Cora’ya, Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz’a, geçmişten günümüze emeği geçen Milletvekillerimize, Valilerimize ve herkese ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.