Vakfıkebir Halk Eğitim Merkezi Müdürü Birol Yüksek geçen yıl 7683 kursiyere kurs verdiklerini, 2016-2017 eğitim öğretim yılın da ise hedeflerinin geçen yılki hedeflerinin üzerinde olduğunu söyledi.



Vakfıkebir halk eğitimi merkezi müdürlüğü 2016-2017 eğitim öğretim yılı sene başı toplantısını kurumun konferans salonunda gerçekleştirdi. Toplantıya kurum Müdürü M. Birol Yüksek, Kurum Müdür Yardımcıları Mustafa Dal, Mehmet Kahveci, öğretmenler ve usta öğreticiler katıldı.
Toplantıda yaygın eğitim ihtiyaçlarının belirlenmesi, planlanması, ortaya çıkan güçlüklerin değerlendirilmesi ve merkezler arasında iş birliği ve koordinasyon sağlanması, etkinliklerin birlikte planlanması ve uygulamaya konulması, hizmet tekrarı ve kaynak israfının önlenmesi ve verimliliğin artırılmasına yönelik paylaşımlar yapılmıştır.
Kurum Müdürü M. Birol Yüksek yaptığı açıklamada; “Geçen sezon 2015 – 2016 Eğitim Öğretim yılında Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 326 kurs açılmıştır. Açılan bu kurslarda 38 öğretmen ve 55 usta öğretici görev almış olup 7683 kursiyere eğitim verilmiştir. Bu sezonda yani 2016-2017 eğitim öğretim yılında geçen yılki hedeflerimizin üzerine çıkarak başarılı bir şekilde sezonu tamamlamayı hedefliyoruz. Başarılı hedeflere ulaşacak ve bu başarıyı sağlayacak tecrübeli öğretmen ve usta öğretici kadrolarına sahibiz. Bu yıl açılacak kurslarımıza kayıtlarımız başlamıştır. Bu kursların açılmasında desteğini bizlerden esirgemeyen yerel yönetimlere ve kamu kuruluşlarına verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi