Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Hemşireler haftası nedeniyle Trabzon Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen Hastaneler Arası Hemşireler Voleybol turnuvasına Vakfıkebir Devlet Hastanesi hemşireleri de katıldı.



Trabzon İl Sağlık Müdürlüğünün organize ettiği Hastaneler arası Hemşireler Voleybol turnuvası ile ilgili olarak bir açıklama yapan Vakfıkebir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Aydın Kant şunları söyledi.
Başhekim Uzm. Dr. Kant; “Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen voleybol turnuvası etkinliklerine Vakfıkebir Devlet Hastanesi olarak katılım sağladık. Bu bizim için önemli bir tecrübe olmuştur. Bu turnuvaya hazırlanırken idmanlarımızın gerçekleşebilmesi için okul spor salonunu bizlere açan Atatürk Ortaokulu Okul Müdürü Ahmet Altın’a, idmanlarda takımımıza yardımcı olan okulun Beden Eğitimi öğretmeni Asuman Haliloğlu ve diğer beden eğitimi öğretmeni Halil Haliloğlu’na yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca takımımıza sponsor olan Vakfıkebir Vestel Uzun Ticaret’e ve ulaşım hizmetlerinde bizlere yardımcı olan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür ediyorum.” Dedi.