Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı. Genel kurul sonucunda okulun yeni okul aile birliği yönetim kurulu oluşturuldu.



Genel kurulda konuşan Vakfıkebir Atatürk Ortaokulu Müdürü Ahmet Altın, “Çocuklarımızın başarısında sizin katkınız çok büyüktür.  Okula sık sık gelin bizimle, öğretmelerimizle görüşün.  Evde siz, okulda biz çocuklarımızı daha ileriye götürmek için gayret göstermeliyiz. Sadece biz eksik kalırız. Sizin desteğiniz çok önemli. Çocuklar üzerinde yapacağınız en önemli şey; bütün dersler önemlidir bilincini aşılamaktır. Günlük derslerine iyi çalışmalı, Cumartesi gününün işini Pazar gününe bırakmamalıdırlar. Liselere yerleşmede çok küçük puanların bile önemli olduğunu unutmayalım. Tahmin ediyorum ki, yeni gelecek sistem daha çok okuldaki başarıya ağırlık verecektir. Siz destek verin. Biz zaten onlar için varız. Çocuklar mutlaka evden kahvaltı yaparak çıksın. Sağlıklı beslensinler. Bizler kantinimizde bakanlığımızın belirlediği yiyeceklerin dışında yiyecek satılmasına izin vermiyoruz. Bize hiçbir zaman yok demeyen ve her konuda yardımcı olan Belediye Başkanımız Muhammet Balta'ya ve geçtiğimiz dönem görev yapan okula aile birliği yönetimimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
“YENİ BAŞKAN YUSUF SAĞLAM”
Yönetim kurulu faaliyet raporu ve denetim kurulu raporlarının okunarak ibrasının ardından seçimlere geçildi. Yapılan seçimler sonucunda yönetim kurulu asil üyeliklerine: Yusuf Sağlam, İsmail Çalış, Suat Kamiloğlu Rasim Çivil ve Turan Yıldırım. Yedek üyeliklere: Filiz Aygün, Filiz Uzun, Ali Batur, Necati Cinkaya ve Hüseyin Demir. Denetleme kurulu asıl üyeliliğine: Tuncay Hacıfettahoğlu, yedek üyeliğe ise İsmail Yıldız seçildiler. Yönetim kurulu toplantısında Yusuf Sağlam yeni okul aile birliği başkanı olarak görevlendirildi.