Vakfıkebir Anadolu İmam- Hatip Ortaokulu öğrencileri,Çamlık Mahallesi’nde Kaanlar Vakfı tarafından yaptırılan hizmet binasının 2017- 2018 Eğitim- Öğretim yılında hizmete girmesinin  sevincini yaşıyor.


 
Vakfıkebir İlçesi’ne bağlı Çamlık Mahallesi’nde özel bir projeyle 18 derslikli olarak ‘Kaanlar Vakfı’ tarafından inşa edilen Hikmet Kaan Anadolu İmam- Hatip Ortaokulu’nun  2017- 2018 Eğitim- Öğretim Yılında öğrenime başlaması öğrenciler ve veliler tarafından sevinçle karşılandı.
 
“SADECE ÖĞRETMEN VE MEMUR DEVLETTEN”
Tamamı Kaanlar Vakfı tarafından yaptırılan ve içinde 230 kişilik bir konferans, spor ve  fuaye salonları bulunan okulda ayrıca fen ve diğer laboratuarların yanı sıra resim- müzik gibi özel laboratuarlar da yer alıyor. Vakıf yetkililerinden elde edilen bilgilere göre, okulum tüm koridorlarında digital panolar vasıtasıyla öğrencilerin sürekli olarak bilgilendirilmeleri amaçlanmış. İki adet asansörle iniş- çıkışların sağlandığı okulun son katında ise önümüzdeki birkaç yüz yıla hitap edebilecek büyüklükte bir de mesçit bulunuyor. Kantin ve diğer müştemilatı ile 500 öğrenci kapasiteli ve 2,5 dönüm arazi üzerine inşa edilen okulun tüm donanımları Kaanlar Vakfı tarafından karşılandı.