Kongreler sürecine giren Ak Parti teşkilatı, Vakfıkebir ilçe kongresi öncesi delege seçimlerini gerçekleştirdi ve konu ile ilgili değerlendirmeyi AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yusuf Sağlam yaptı.



Kongreler sürecine giren Ak Parti teşkilatı, Vakfıkebir ilçe kongresi öncesi delege seçimlerini gerçekleştirdi ve yapılan delege seçimleri ile ilgili açıklamayı AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yusuf Sağlam değerlendirdi.
“AK PARTİ VAKFIKEBİR TEŞKİLATI DELEGE SEÇİMLERİNİ YAPILDI”
Sağlam; Vakfıkebir ilçe genelinde 400 doğal delege seçimi yapılarak partimizi yapılacak olan ilçe kongremize hazırlamış durumdayız. Ak Parti Vakfıkebir İlçe binasında yapılan delege seçimlerinde mahallelerde bulunan parti üyeleri oy kullandı. Ayrıca 400 doğal delegenin yanı sıra Belediye Başkanı ve ilçe parti yönetimi üyeleri de tabi delege sayıldığından toplam delege sayımız 421 kişiden oluşmaktadır.
AK Parti’nin ilçe kongre sürecinde delege seçimleri hakkında da görüşlerini aktaran Ak Parti Vakfıkebir İlçe Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yusuf Sağlam, “İl ve ilçe kongresi öncesi önce delege seçimleri yaptık. Partinin üyeleri içerisinden delegelerin seçilmesine ön ayak olduk. Ak Parti Vakfıkebir Teşkilatı olarak 19 Ağustos’dan sonra İl Başkanlığımız ile ortaklaşa belirleyeceğimiz bir tarihte delegelerimiz ve partililerimizin katılımı ile bir şölen havasında inşallah ilçe kongremizi sağlıklı ve güçlü bir şekilde gerçekleştireceğiz.
“TARİH YAZAN BİR PARTİNİN PARÇASIYIZ”
Teşkilat Başkanı Sağlam, kongre sürecinin Vakfıkebir İlçemize hayırlara vesile olması temennisiyle başladığı açıklamasında 4 Temmuz tarihinden itibaren kongre sürecinin başladığını belirtti. İlçe teşkilatı olarak, “Kongre süreci partimizde bildiğiniz üzere 4 Temmuz 2017 itibariyle başladı. Ülkemize, İlimize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti ailesinin bir ferdi olarak, hangi görevde olursak olalım tarih yazan bir partinin parçası olmak bizler için büyük bir onurdur. 2023’e doğru birlik ve beraberlik içerisinde inşallah huzur içerisinde ilerleyeceğiz. İnşallah bu kongreler ilçemize hayırlı olur. Kongreler AK Parti Teşkilatlarında her zaman şölen havasında gerçekleşmiştir. Bu kongremizde Allahın izniyle inşallah yine tüm partililerimizin katılımı ile şölen havasında gerçekleşecektir. Bizler kongrelerimizi sorunsuz tamamlayıp, hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz” diyerek açıklamalarını bitirdi.