Vakfıkebir Fiskobirlik Başkanı, İş Adamı ve İlçemiz Eski Siyasetçilerinden Yavuz Hafriyat İnşaatın sahibi olan İrfan ÇAKAR 24 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

Çakar, Ülkemiz başkanlık sistemine geçti. Millet Sayın Recep Tayip Erdoğan'a vize verdi. Seçim gerçekten ülkemize yakışır güzellikte yaşandı. Hiçbir yerde olay olmadı. Aziz milletimiz demokrasiye ne kadar bağlı olduğunu gösterdi.
ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ KAZANDI
24 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli bir seçim olduğunu ifade eden Başkan Çakar,   "Ülkemiz başkanlık sistemine geçti. Aziz milletimiz de kurucu devlet başkanı olarak Erdoğan'a vize verdi. Şimdi de ekonomik ve siyasal icraatlarını bekliyoruz" dedi. Yaklaşan yerel seçimlere de değinen başarılı iş adamı ve başkan Çakar Milletimizin en güzel kararı vereceğinden eminim dedi. İlçemizde yapılacak olan yerel seçimlere değinen Çakar;  Vakfıkebir,  Vakfıkebir olalı böyle bir çalışma görmedi. Anlatmaya gerek yok muhteşem. İlçemizde yaşayanlar bu güzelliklerin ve hizmetlerin devam etmesi, ilçemizin şaha kalkması için gerekli desteği herkesin vereceğinden eminim.  Yapılan 24 Haziran seçimleri ve yaklaşan yerel seçimleri İlçemize, İlimize, Ülkemize ve Tüm İslam Alemine hayırlı olmasını dilerim dedi. Yaklaşan fındık hasadı içinde üreticilerimize seslenen başkan Çakar,  "Bize uğramadan bizimle görüşmeden fındıklarını satmasınlar en iyi şekilde tüm bölgemizin fındığını almaya kararlıyız ve talibiz."  Dedi.