Kısa adı TVİT olan Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu, Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta ve İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Sadullahoğlu ile düzenledikleri kahvaltı programında bir araya geldiler.



Kısa adı TVİT olan Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu, düzenlenen programda yaptıkları açıklamada; “İlçedeki kurum ve kuruluşların yöneticileriyle bir araya gelmek ve onlarla tanışmak, kaynaşmak, hasbıhal olmak, ilçemiz ve bölgemiz için yapılabilecek olan projelere destek vermek, fikir alışverişinde bulunmak amacı ile kahvaltılı toplantılar planladıklarını söylediler.  Bu çerçevede önemli işadamları ve sivil toplum kuruluşu liderlerini de davet edeceklerini belirttiler. Kurumlar arası diyalogu geliştirici faaliyetlere hız vereceklerini söylediler.
“DEVLET VE SİVİL TOPLUM BİRLİKTELİĞİ ÇOK ÖNEMLİ”
Kaymakam Mesut Yakuta ise, “Devlet ve sivil toplum birlikteliği çok önemli. İlçemize yapılacak hizmet ve yatırımlar mutlaka sivil toplumun görüşlerini de alarak yapılmalı” dedi.
Kaymakam Yakuta, daha sonra Vakfıkebir ile ilgili düşüncelerini TVİT üyeleri ile paylaştı. “İlçemize yapılacak olan her türlü yatırımın, hem sosyal hem de ekonomik manada ilçenin gelişmesine olumlu katkılarda bulunacağını belirtti. Bu kapsamda sanayici ve işadamlarına önemli görevler düşüyor” diye konuştu. Nazik davetlerinden dolayı hem İlçe Kaymakamı Yakuta hem de İlçe Emniyet Müdürü Sadullahoğlu TVİT üyelerine teşekkür ettiler.