Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu  (TVİT) üyeleri, Trabzon MÜSİAD Üyelerini Yalıköy Yakamoz Köfte Balık Restaurant'ta, düzenledikleri kahvaltı programında misafir ettiler.



Trabzon Vakfıkebir İşadamları Topluluğu (TVİT) üyeleri, her hafta yaptıkları kahvaltı programlarında davet ettiği misafirlerle dikkatleri üzerlerine çekiyorlar. Siyasetten, işadamlarına her geçen gün yeni isimleri misafir ederek hem kaynaşma hem de ülke ve bölge gündemine dair fikir alışverişinde bulunuyorlar. TVİT üyelerinin bu haftaki konukları Trabzon MÜSİAD üyeleri oldu. İşadamı Ali Kaan (Trabzon MÜSİAD Başkanı), Hekimoğlu Dökün San. Yönetim Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu (Trabzon MÜSİAD Başkan Yardımcısı), Alper Bektaş (MOBİAD Başkanı), Cahit Erdem (ASFK Başkanı-Trabzonspor Yön. Kur. Üyesi) kahvaltı programına katıldılar.
Samimi bir sohbet ortamında geçen programda siyasetten spora, dünya ve ülke gündeminden bölge gündemine kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Kahvaltı programında öne çıkan konu bu tip programları daha sık düzenlenmesi, geleceğe yön verecek projeler üretmek. Özellikle gençlerin toplumda sözü geçen iş ve sosyal pozisyonlara gelmesi için iş dünyası olarak neler yapılabilir, bunun hesaplarının yapılması şeklinde konuşuldu