Türk Kızılay Vakfıkebir Şubesinden Ramazan ayı dolayısı ile ilçe genelinde tespit edilen ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulunuldu.



Türk Kızılay Vakfıkebir Şube Başkanı Osman Zeki Kamburoğlu’ndan edinilen bilgilere göre, “Vakfıkebir Kızılay Şubesi yönetim kurulu üyeleri ile birlikte genel merkezden Vakfıkebir şubesine gönderilen 104 adet gıda maddesi paketleri ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Ayrıca Türk Kızılay Vakfıkebir Şube Başkanlığı olarak yine gıda maddesi başta olmak üzere mahallelerde muhtarlar aracılığı ile tespit edilen ihtiyaç sahiplerine şube imkanları dahilin de 118 paket gıda maddesi verildi. Ayrıca Türk Kızılay genel merkezinden gelen 108 adet konserve kıyma ile 108 adet kavurma da ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Türk Kızılayı Vakfıkebir Şubesi Başkanı Osman Zeki Kamburoğlu, ikinci başkan Mesut Birincioğlu ve Veznedar Nazmi Madencinin çabaları ile kumanya kolileri ihtiyaç sahiplerine temlim edildi. İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya devam eden Türk Kızılayı Vakfıkebir Şubesi vatandaşların yardımına gecikmedi.” Dediler.
Türk Kızılay Vakfıkebir Şubesi Başkan ve yönetim kurulu ve Kızılay ailesi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olacaklarını belirttiler. Türk Kızılayı Vakfıkebir Şubesi olarak önümüzdeki günlerde de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımlarımız sürecektir açıklamasında bulunuldu.