Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Karadeniz Bölgesi'nin en büyük süt üretim merkezlerinden Kebir Süt'ü ziyaret etti.
Vali Yavuz'u Kebir Süt'ün Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz, Genel Müdür Yardımcıları Metin Ali Karadeniz ile Utku Karadeniz ile fabrika çalışanları tarafında karşıladı.



Kebir Süt'ün Genel Müdürü Yılmaz Karadeniz Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz'u işyerimizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Firma olarak yeni yatırımlar için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir üretim tesisini hizmete sokacağız. Amacımız imkanlarımız dahilinde yöremize istihdam alanında katkı sağlamak. Şuanda 300'e yakın çalışanımız var. Bu sayıyı daha yukarılara çıkartmak en büyük hedeflerimizden bir tanesidir" diye konuştu.
Ziyarette Vali Yücel  Yavuz yaptığı açıklamada:  "300'e yakın çalışanıyla bölgeye istihdam anlamında büyük bir katkı sağlayan ve bugünlere gelmesinde emeği geçen Kebir Süt'ün bütün yöneticilerini kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.
Vali Yücel Yavuz Kebir Süt ziyaretine Vakfıkebir Kaymakam Vekili Hakan Hakyemez, Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile daire amirleri de eşlik etti.