Vakfıkebir Limanı’nın batısın da yer alan ve mülkiyeti Milli Emlak Müdürlüğü’nde bulunan Vakfıkebir Halk Plajı törenle belediyeye devredildi.



Vakfıkebir Kaymakamlığı’nda düzenlenen devir- teslim töreninde İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve İlçe Mal Müdürü Ali Sevim hazır bulundular. Tören sırasında imzalanan protokolle, mülkiyeti İlçe Milli Emlak Müdürlüğü’nde bulunan Vakfıkebir Halk Plajı’nın tüm hak ve sorumlulukları Vakfıkebir Belediyesi’ne devredildi.
 
BALTA: “İMKÂNLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ”
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta törenden sonra yaptığı açıklamada, İlçe Kaymakamlığı ile Belediye arasında imzalanan protokolle plajın belediyeye devredildiğinin ve bundan sonra tüm sorumluluğun belediyede olacağını kaydetti. Balta, “Vakfıkebir Halkı’nın beklentilerine sırasıyla cevap vermeye çalışıyoruz. Bu bağlamda devraldığımız plajı modern bir hale getirerek hem sportif etkinliklerin yapılabileceği, hem de insanların aileleri birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri bir yaşam alanı oluşturuyoruz” dedi. Plajın 2017 yaz sezonuna yetiştirilmesi için önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarının altını çizen Balta, “Vatandaşlarımızın en önemli beklentilerinden biri olan plaj sorununu çözmüş bulunmanın yanı sıra Vakfıkebir’in güzelleşmesi ve sosyalleşmesi adına bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz” şeklinde konuştu.