Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından, Çanakkale etkinlikleri kapsamında Şiir ve Türkülerle Çanakkale programı düzenlendi.

Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürlüğünce Çanakkale etkinlikleri kapsamında gençlik merkezi üyeleri tarafından hazırlanan "Şiir ve Türkülerle Çanakkale" adlı program ilgiyle izlendi.
Gençlik Merkezi Çok Amaçlı Konferans Salonunda düzenlenen programda duygu dolu anlar yaşanırken izleyenler de zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadılar. Yoğun ilginin olduğu şiir ve türkülerle Çanakkale programında gençler performanslarıyla büyük alkış aldılar. Programa katılan Trabzon Milletvekili Muhammet Balta; programı çok beğendiğini ifade ederek, katkıda bulunan gençleri Çanakkale’ye gönderme sözü verdi.
“ÇANAKKALE RUHU'NU BUGÜNLERE TAŞIMAK HEPİMİZİN GÖREVİDİR”
Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu yaptığı açıklamada; Çanakkale ruhunu yaşatmak için etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Aziz şehitlerimizi ve Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere rahmetli olmuş gazilerimizi yad etmek, hatıralarını yaşatmak ve asıl önemlisi 'Çanakkale Ruhu'nu bugünlere taşımak hepimizin öncelikleri arasında olmalıdır. Eğitimde, sosyal hayatımızda, kültürel ve sanatsal faaliyetlerimizde bu ruhu yansıtmamız gerekir. Özellikle gençlerimizin bu ruhu tanıması sağlanmalıdır" dedi.