Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Referandum öncesi Vakfıkebir'de düzenlenen mitingde konuştu.



Vakfıkebir ilçesi Şadırvan önünde düzenlenen mitingde CHP Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin'in konuşmasının ardından söz alan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen halka şöyle seslendi.
“ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ'NDE İNEKLER OTLAMAYA DEVAM EDİYOR”
Milletvekili Pekşen; "Milletvekili seçildiğim günden beri bu Vakfıkebir'in insanının aşıyla,  ekmeğiyle ilgili olan bir konuyu Türkiye'nin gündemine taşıdım. Vakfıkebir'de bir Organize Sanayi Bölgesi planlaması yapılmış. Bu Organize Sanayi Bölgesi'ni inşa edecek misiniz, etmeyecek misiniz?  Gazetelerde manşet, palavra bol ama icraatta sıfır. Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi'nde inekler otlamaya devam ediyor. Ama emin olun, yakalarını bırakmadım, bırakmam. O Organize Sanayi Bölgesi'ni oraya yaptırtacağım. Hiçbir yere kaçamazlar. Kaçmalarına fırsat vermeyeceğim.

“SANDIĞA GİTTİĞİNİZDE KENDİ GELECEĞİNİZE OY VERİN”
Milletvekili Pekşen sözlerine şöyle devam etti; “Vakfıkebir'den Türkiye'nin dört bir tarafına sesleniyorum. 16 Nisan'daki referanduma hayır demezseniz, yarın geleceksiniz ve eyvah diyeceksiniz. Yarın hiç kimse devlet memuru güvencesinde olmayacak. Sandığa gittiğinizde kendi geleceğinize oy verecekseniz. Kendi geleceğinize vereceğiniz oyun sonuçlarına kendiniz katlanacaksınız. Sizi uyarıyorum. Sandığa gittiğinizde kendi geleceğinize oy verin. Onun için sandıkta hayır demezseniz o anayasa referandumundan çıkan sonuç, sizinde geleceğinizi karartacak. Şimdi buradan soruyorum. Bu anayasayı kim yazdı? Hangi hukukçu yazdı bilmek istiyoruz. Bu anayasa teklifinin altında kimin imzası var? Niye gizliyorsunuz. Ben söylüyorum; yarın bu anayasa teklifini kim yazdıysa, 16 Nisan'dan sonra sandıktan hayır çıktığında ilk iş onu tutuklayacaklar. Sevgili Vakfıkebirliler, 16 Nisan'da sandığa gideceksiniz ve yüzde 87 katılımı yakalayacaksınız ve orada Türkiye birliğine, geleceğine, kardeşliğine, dayanışmasına bir karar verecek.  16 Nisan'da asla sandıkları boşaltmayın"  dedi.