Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu 3/E sınıfının öğrenci ve velileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile sınıf öğretmeni Mustafa Kemal Hindistan’a sürpriz yaparak öğretmenler gününü kutladılar.



Vakfıkebir Kemaliye Adnan Demirtürk İlkokulu 3/E sınıfında yapılan kutlamada öğrenci velileri duygularını şu ifadelerle dile getirdiler; “Öğretmenler, bizim en değerli, saygın büyüklerimiz ve değerimizdir. Hangimiz öğretmenin eğitiminden geçemedik. Hangimiz ilk öğretmenimizi ve bizi okutan öğretmenlerimizi unuttuk. Bu gün24 kasım Öğretmenler günü nedeniyle biz 3/E sınıf velileri olarak Sınıf öğretmenimiz Mustafa Kemal Hindistan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü”nü kutluyoruz. Bizler özel olarak bu programı veli arkadaşlarımızla konuşarak düzenledik.

ÖĞTRETMENİMİZİN ŞAHSINDA TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ
Öğretmenimizin şahsında, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz. Bizim yaptığımız çam sakızı çoban armağanı misalli bir etkinlik. Öğretmenlerimiz çocuklarımızın iyi yetişmesi için gerçekten bizden daha çok çalışıyor ve onlarla yakından ilgileniyorlar. Ne yapsak haklarını ödeyemeyiz.”dediler.

TÜM MESLEKLERİN ANA MERKEZİ, KUMANDASI ÖĞRETMENLİKTİR
3/E Sınıfı Öğretmeni Mustafa Kemal Hindistan; “Bu gün bizi çok duygulandırdınız. Hepinize teşekkür ediyorum. Velilerimizin bu jesti ve sürprizi aslında çok önemli bir şeye işaret ediyor.  Toplumumuz öğretmene çok önem veriyor. Biz bu yüzden öğretmenlik mesleğini yaparken, topluma faydalı bireyler yetiştirmenin gayretini gösteriyoruz. Hiç kimse öğretmen desteğini almadan, öğretmen olmadan başarılı olamamıştır. Doktor, mühendis, mimar, aklınıza gelebilecek tüm mesleklerin ana kumandası, ana merkezi öğretmenliktir. Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözü eğitim ve öğretimin, öğretmenin ne denli değerli bir olgu olduğunu göstermektedir. Biz her zaman öğretmen, öğrenci veli üçgeninden söz ederken en önemli öğe burada çocuklarını bize emanet eden velilerdir. Bu organizasyonu tertipleyen tüm velilerimize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Beni onurlandırdınız.”dedi.