Vakfıkebir ilçesinde, Karadeniz Bölgesi’nin en modern plajlarından birisi inşa ediliyor. 19 Eylül 2017 tarihinde ihalesi yapılan plaj projesi, Vakfıkebir’de büyük bir heyecanla bekleniyor. Hem Vakfıkebir’e hem de tüm bölgeye hizmet verecek olan Vakfıkebir Plajı’nın 2018 yaz sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor.



İlçede heyecanla beklenen proje için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak ve bu yaz sezonuna yetiştirilecek. Vakfıkebir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan projenin yüklenici firması KAAN Mimarlık Özer Yorgun tarafından inşa edilecek.



“KARADENİZ BÖLGESİNİN EN GÜZEL PLAJLARINDAN BİRİSİ VAKFIKEBİR İLÇEMİZE YAPILIYOR.”
İçerisinde bir kilometrelik yürüyüş yolu, bisiklet alanı, büfe, minik restraurant, dinlenme alanı, gölgelik, denize girme alanlarının bulunduğu ve Karadeniz Bölgesi’nin en güzel plajlarından birisi olmaya aday olan Vakfıkebir Plajı Projesi için ilk kazma vuruluyor. Belediye Başkanı Muhammet Balta, yüklenici firma yetkilileri ile birlikte proje alanında incelemeler yaparak son ayrıntıları görüştü.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İlçe halkımıza söz verdiğimiz projeleri birer birer yerine getiriyoruz. Plaj projemiz halkımızın bizlerden beklediği önemli hizmetlerden bir tanesiydi. 19 Eylül 2017 tarihinde ihalesini gerçekleştirerek çok önemli bir adım atmıştık. Hem kamu hem de belediyenin yaptığı yatırımlarla tarihinin en büyük hizmetleri gerçekleştirilen Vakfıkebir ilçesi projenin tamamlanmasıyla birlikte artık plajı ile birlikte de anılmaya başlanılacak. Plaj projemiz halkımızın bizlerden beklediği önemli hizmetlerden bir tanesiydi. İnşallah bu yaz sezonunda hem ilçe hem de bölge halkımızın hizmetine sunacağız. Son derece modern ve insanlarımızın rahatı için her ayrıntıyı düşünerek hazırladığımız plaj projemiz Vakfıkebir’e hayırlı uğurlu olsun” dedi.