Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi okullar caddesinde ikamet eden doğuştan özürlü ilkokul öğrencisi Eyüp Can Öztürk'e Kemaliye Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Çavdaroğlu tarafından tekerlekli sandalye hediye edildi.

Vakfıkebir ilçesi Kemliye Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Çavdaroğlu, İlkokul öğrencisi Eyüp Can Öztürk'ün annesi Hülya Öztürk'e Kemaliye Mahallesinde bulunan muhtarlık bürosunda tekerlekli sandalyeyi teslim etti. Artık okuluna daha rahat gidebilecek olan Eyüp Can'ı ve onun gibi olan diğer vatandaşlarımıza da yardımlarımızı yapmaya devam edeceklerini söyleyen muhtar Çavdaroğlu sözlerine şöyle devam etti.
 Muhtar Çavdaroğlu, muhtarlık olarak ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam edeceklerini belirterek, "Her zaman mahalle sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalışıyoruz. Rahatsızlığı yüzünden evinde kapalı kalan ve dışarı çıkmakta zorluk yaşayan ve okuluna daha rahat gidebilecek olan yavrumuza toplumla iç içe olmasını istediğimiz için tekerlekli sandalye hediye ettik. Onun mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Muhtar Çavdaroğlu; Ayrıca işadamlarımıza gösterdikleri duyarlılık için teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımızın, dışarıya çıkmaları için tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Hayırsever işadamlarımız tarafından alınarak ihtiyaç sahiplerine verdiğimiz yardımlar için hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bizler hizmet noktasında aracı oluyoruz. Yapılan hayır ve hasenatın tüm sevabı yardım yapan kişiler ya da kuruluşlarındır. Bizler sadece aracıyız. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza yardımlarımız devam edecektir. Yaptığımız bütün hizmetler vatandaşlarımızın daha rahat ve huzurlu bir yaşam sürdürebilmeleri içindir dedi."