AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi’nin kabul edilmesinin ardından Vakfıkebir Kaymakamlığı ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.


 
AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, halkoyuna sunulan Cumhurbaşkanlı Hükümet Sistemi’nin kabul edilmesinin ardından Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta ile Emniyet Müdürü Hüseyin Gürbüz’ü ziyaret ederek katkılarından dolayı kendilerini kutladı.
 
BALTA: “MİLLET TÜRKİYE DÜŞMANLARINA TOKATI VURDU”
Balta, Kaymakam Yakuta’ya yaptığı ziyaret sırasında önemli referandumun ilçede huzurlu geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Evet de veren, hayır da veren  bizim arkadaşımızdır, bizim kardeşimizdir. Seçim sandıkta bitmiştir. Biz onların da milletvekiliyiz, siz onların da kaymakamısınız. Millet sandıkta tarihe bir not düşmüştür. El ele verin, Vakfıkebir’e, Trabzon’a, Türkiye’ye  güzel hizmetler getirin şeklinde mesajını sandıkta verdi. Türkiye düşmanlarına tokatı vurdu ve tarihi yazdı. Allah milletimizden razı olsun. Bundan sonra güçlü bir şekilde geleceğe bakmamız lazım. Katkılarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Kaymakam Yakuta ise, başta güvenlik güçleri olmak üzere huzurun sağlanması adına gerekenleri yaptıklarına dikkat çekerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kaymakam Yakuta,  “ Ülkemiz için hayırlı olur inşallah. Ülkemizin şu anda huzura, mutluluğa, istikrara ihtiyacı var. Ayrıca sizler de süreç boyunca insanüstü gayret sarf ettiniz. Allah da emeğinizi boşa çıkartmadı” şeklinde konuştu.
 
“HUZURLU BİR SEÇİM YAŞANDI”
Milletvekili Balta daha sonra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Balta burada yaptığı konuşmada, “Her ne kadar terör baskısı olsa da, küresel güçlerin ne kadar oyunları olsa da Türk Polis Teşkilatı ve güvenlik güçlerimiz bu oyunları bozdular. Allah’a çok şükür, milletimiz ülkemiz adına çok güzel bir karar verdi. Millet sandıkta kimi tercih ederse etsin, 1 Kasım 2019’da yapılacak seçim yapılacak, 2 Kasım’da ise hükümet kurulacak. Allah göstermesin, eğer hayır çıksaydı küresel güçler, Türkiye düşmanları, Avrupa televizyonlarda şov yapacaklardı. Ancak milletimizin verdiği mesajları alarak yolumuza devam edeceğiz. Emniyet teşkilatımızda can siperane görev yapan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de huzurlu bir seçim yaşandı. Bunda gerçekten katkınız büyük” dedi. İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Gürbüz ise Vakfıkebir Halkı’nın büyük desteğini gördüklerine vurgu yaparak, sene başından beri sadece bir tane fail- i meçhulleri olduğunu hatırlattı ve “Bu da halkımızın bize duyduğu güvenden kaynaklanmaktadır” şeklinde konuştu.
Milletvekili Balta’nın ziyaretine Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Esnaf Odası Başkanı Kadem Sağlam, İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve bazı yönetim kurulu üyeleri katıldılar.