Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi Belediye Caddesinde Bayanlara Hitap eden işletmeciliğini Emine Sağlam’ın yaptığı Kuaför Emine Güzellik Salonu hizmete açıldı.

Vakfıkebir İlçesi Çarşı Mahallesi Belediye Caddesinde Bayanlara Hitap eden işletmeciliğini Emine Sağlam’ın yaptığı Kuaför Emine Güzellik Salonu yapılan kurtela kesimi ile hizmete açıldı.
Açılış töreninde Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Kaymakam Mesut Yakuta birer konuşma yaptılar.
Vakfıkebir de hizmete giren her yeni iş yeri ilçemizin gelişmişliğinin göstergesidir. Aynı zamanda da yeni istihdam kapısıdır. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz “Kuaför Salonu” ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İşletme sahibi Emine Sağlam hanımefendiye hayırlı bol bereketli kazançlar diliyoruz. Allah utandırmasın dediler. Açılış törenine Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta,  İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu'da ve davetliler katıldı.