Vakfıkebir ilçesinde Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi 2017 yılı mali genel kurul toplantısı yapıldı.



Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan genel kurulda, Divan başkanlığını Karadeniz Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü yaptı. Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu 2017 yılı ile ilgili değerlendirmesinde şunları söyledi.
Topaloğlu;  “Değerli ortaklarımız 2017 yılı mali genel kurul toplantımıza hoş geldiniz diyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum, çok zor bir yılı geride bıraktık. İnşallah 2017 yılını hep beraber en iyi bir şekilde aşmanın gayreti içinde olacağız. Zor bir yıl dedik Esnafımız aldıkları kredileri geri ödemede çokça zorlandığı bir yıl oldu. Ortaklarımıza bu yıl toplamda 10.700,000,00 TL tutarında kredi kullandırdık. Toplamda ise plasmanımız 21.800.000,00TL oldu. Arkadaşlar; şunu çok iyi bilmeliyiz ki kooperatifin yürümesi için alınan kredilerin zamanında geri ödenmesi lazım ki diğer kredi kullanmak isteyen Arkadaşlara yardımcı olabilelim. Ödeme konusunda hassasiyet gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum, Sıkıntı yaşayan arkadaşlara ise biz elimizden gelelin fazlasını yapıyoruz, onlarında biraz daha gayretleri olursa bu işi aşabiliriz. Değerli ortaklarımız sizlere bu hizmeti verebilmek için bize her konuda yardımlarını esirgemeyen başta Bölge Birliği Başkanımız Murat Gümrükçü’ye ve Halk bankası müdürümüz Gökhan Bedir beye çok teşekkür ediyoruz. Değerli ortaklarımız 2017 yılının inşallah hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bizler yönetim olarak en iyisini yapmaya çalışacağız.2017 yılının tüm esnafımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.” Dedi.
Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi salonunda yapılan Toplantıya Karadeniz Bölge Birliği Başkanı Murat Gümrükçü, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Çağdaş Ak, Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, AK Parti Vakfıkebir ilçe Başkanı Enver İskenderoğlu, diğer ilçe kooperatif başkanları ve ilçe esnafları katıldı.