Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi, Ünlü Karikatürist Hikmet AKSOY ile öğrencilerini buluşturdu. Okulun Görsel Sanatlar Sınıfında, 72 Görsel Sanatlar öğrencisinin katıldığı etkinlikte Karikatür, Gazetecilik ve Mizah konuşuldu.


 
Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi etkinliklerine bir yenisini daha kattı. Hikmet Aksoy, kendi karikatür arşivinden derlediği karikatürlerle öğrencilere Mizahi düşünme, ironi kavramlarını vermeye çalıştı. Öğrencilere karikatürlerini yorumlattırdı.Hikmet AKSOY " Öğrencilerle buluşmam bana Kütahya İli Simav İlçesi şimdiki Pazarlar ilçesi "ndeki öğretmenlik hatıralarımı canlandırdı. Aynı heyecanı duydum. Öğrencilere mizahla düşünme, dünya görüşleri üzerine sohbet yaptık. Öğrencilerin karikatürlerime farklı bakış açıları getirmeleri beni mutlu etti. Müdür Kadri Alay"a teşekkür ediyorum. İyi bir eğitim ortamı yaratmış. Bu tip etkinliklerle farkındalık yaratıyor." dedi.
Okul Müdürü Kadri Alay ise "Hikmet AKSOY ilçemizin, ilimizin gururu. Yurt dışında sergi açmak suretiyle Türk Sanatını bir adım daha ileriye götürmeye çalışıyor. Öğrencilerle yapılacak en iyi eğitim düşüncelerini paylaşabilecekleri ortamı yaratmaktır. Biz bunu yaptık. Aynı Karikatür üzerinde farklı yorumlamalar öğrencilerimizin ufkunu açtı. Hikmet AKSOY"a teşekkür ediyorum." dedi.