Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığının imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde planlanan ve yoğun bir katılımla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Kitap Okuma Yarışması”nda dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen törenle ödülleri verildi.



Ödül törenine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU, Vali Yardımcısı Nusret ŞAHİN, Milli Eğitim Müdürümüz Hızır AKTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Müdür Yardımcısı Fatma Zehra AYDIN, Şube Müdürü Mesut KAŞ, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ile başlayan program, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun konuşmaları ile devam etti.
Öğrencilerimize kitabı sevdirmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, yaz tatilini kitap okuyarak değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Haziran 2016 tarihinde, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığının imzaladığı işbirliği protokolü çerçevesinde planlanan ve yoğun bir katılımla bu yıl ikincisi gerçekleştirilen “Kitap Okuma Yarışması”nda dereceye girerek ödül almaya hak kazanan öğrencilerimize, Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde düzenlenen törenle ödülleri verildi.



Bu yarışmada Vakfıkebir ilçesi okullarından Çavuşlu Ortaokulu Trabzon genelinde yarışmaya katılım oranı itibariyle dereceye girmiş ve birincilik ödülüne layık görülmüştür. Çavuşlu Ortaokulu adına törene Okul Müdürü Murteza Kıran ve Türkçe Öğretmeni Emre Alkan katılmıştır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun vermiş olduğu ödülü okulu adına Türkçe öğretmeni Emre Alkan aldı.