Vakfıkebir Kemaliye Mahallesinde ikamet eden gençler bu yıl 8. sini düzenledikleri iftar yemeğinde Çınar 6 Restaurant ta buluştular.



Geleneksel olarak her yıl düzenledikleri iftar yemeğinden sonra örnek bir davranış sergileyerek kendi aralarında çekiliş yapıyorlar ve çekilişten elde edilen gelirlerle ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunuyorlar. Bu yıl yapılan çekilişte tüm hediyeler çekiliş karşılığı dağıtıldı. Özellikle 2 adet Trabzonspor Forması çekilişleri heyecan yarattı.

“ÖRNEK DAVRANIŞLARDA BULUNUYORLAR”
İftar programının bu yıl 8. yapıldı. Büyükliman Mahallesindeki Çınar 6 Restaurant da düzenlenen organizasyona ilgi büyük oldu. Gençler her yıl bir araya gelerek örnek bir birliktelik sergiliyorlar. İftar Programını organize eden grup adına bir açıklama yapan Anıl Sağlam; “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar organizasyonlarımıza bu yılda aynen devam ettik. Bu akşam arkadaşlarımızla iftar vesilesiyle bir araya geldik. Arkadaşlarımızda davete icabet ettiler. Allah herkesten razı olsun. Allah’ım bu birlikteliğimizi bozmasın. Her sene ramazan ayında Vakfıkebir’deki bütün gençlerimizle bir araya gelerek ve bu iftar yemeği buluşmalarımızı geleneksel hale getirerek büyük bir buluşmaya imza atmayı düşünüyoruz. Her yıl için Kemaliye mahallesindeki gençlerle bir araya gelmekten son derece memnunuz. Gelecek yıl için de şimdiden gençlerimizi organizasyonumuza davet ediyorum. Böyle organizasyon sayesinde aylardan beri görmediğimiz arkadaşlarımızı görmüş olduk. İftar, oruç ve ramazan ayı vesilesiyle görmediğimiz arkadaşlarımızla hasret giderdik ve dertleştik. İftar sonrası kendi aramızda yaptığımız çekilişlerle elde ettiğimiz gelirle ihtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımında bulunuyoruz. Bütün arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Ramazan ayı içerisinde yardımlaşma ve paylaşma duyguları ile maneviyatı yaşayarak bir nebzede olsa ihtiyaç sahiplerine yardım etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yıl çekilişte bizlere ilçe esnafları tarafından verilen hediyeleri dağıttık” diye konuştu.