Trabzon ilinin köklü sülalelerinden olan Kamiloğulları, merkezi İstanbul da bulunan sülale derneğinin bir şubesinide Vakfıkebir de açmışlardı. Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Vakfıkebir Şubesi yönetim kurulu toplantısını yeni dernek lokalinde gerçekleştirdiler.


 
Kamiloğlu Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Vakfıkebir Şubesi bir süre önce gerçekleştirdiği kongre sonrası yeni oluşan yönetim kurulu ve üyelerden bazılarının katılımı ile yeni dernek lokalinde bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıda yapılacak faaliyetlerle ilgili olarak fikir alışverişinde bulunularak önümüzdeki günlerde yapılması gereken dernek çalışmaları için dernek başkanı Ersan Kayhan açıklamalarda bulundu.
 
“KAMİLOĞLU AİLESİ OLARAK UTANILACAK BİR HAYAT HİKAYEMİZ YOK VE OLMADI DA”
 
Başkan Kayhan; “Çalışmalarımız söz verdiğimiz gibi devam ediyor. Sülalemizin bir ferdi olan Ayhan Kayhan kardeşimizi Dernek Lokali sorumlusu yaparak derneğimizi sürekli açık tutmak istiyoruz. Bu sayede kaynaşma ve birleşme ortamı oluşturma hedefimiz var. Tüm aile üyelerimizden aidat ve bağışlarını toplayarak ve ayrıca kurbanda kurban derilerini derneğimize bağışlayarak derneğimize katkı sağlamaya davet ediyorum. Bizde dernek olarak topladığımız bu gelirlerle İnşallah askere giden gençlere, Evlenen gençlere, okuyan öğrenci kardeşlerimize burs ve maddi yardım yapıp, ihtiyaçlı ailelere her yıl ramazan ayında  gıda yardımı yapmayı hedefliyoruz. Ebediyete intikal eden değerli aile büyüklerimiz için her yıl mevlit ve kuran okutacağız. Başkan Kayhan sözlerine şöyle devam etti, Bizim Kamiloğlu ailesi olarak utanılacak bir hayat hikâyemiz yok ve olmadı. ALLAH’IN izniyle de olmaz. Topluma her daim faydalı işler yaptık ve örnek olmaya çalıştık. Dernek oluşumuyla bu manada  amacımız ve gayemiz  kendi içimizdeki birliği ve beraberliği sağlayıp eksiklerimizi ve hatalarımızı minimum seviyeye indirip  topluma ve insanlığa hizmet eden toplumun yaşam kalitesini yükselten hayır işlerinde yarışan daha saygın daha dik duruşlu kendinden emin bir kabile olup ALLAH’IN rîzasına nail olmaktır. Bu yolda var gücümüzle gece gündüz mücadele ediyoruz.
 
“2018 YILINDA HEDEFLENEN FAALİYETLER VE ÇALIŞMALAR”
 
Kayhan Yapılan faaliyetlerle ilgili olarak; “İçinde internet tv ve lig tv, çay ocağı, büro ve toplantı salonu, mutfak ve WC ortamı olan donanımlı  Dernek Lokali  yapıldı. Dernek hesabı açıldı. SMS sistemi kuruldu. İnternet sitesinin üye sayısı 345 den 394 çıkartıldı. Dernek üye sayısı 94 den 114 çıkartıldı. Dernek üye aidatları ve gelirler %60  artırıldı 58 üyeden dernek aidatı alındı 15 üyeden bağış alındı. On kişiden oluşan  yönetim kurulu ve denetleme kurulu her ay farklı ilçelerde toplanarak değerlendirmelerde bulunacak. Yönetim kurulu ve denetleme kurulu bir birinden ayrılmayan organdır biz her iki organla her ay ayrı ayrı ilçelerde toplanarak istişare yapıyor derneğimizin geleceğini şekillendiriyoruz. Derneğimize gelir sağlamak amaçlı Kermesler düzenleyeceğiz. Ayrıca okuma yazma kursu açacağız. İnşallah önümüzdeki ay kamu kurum ve kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz fikir alış verişinde bulunacağız. 
Başta afrin operasyonuyla Dünyaya ve insanlığa  zeytin dalı uzatan aziz türk askerimize, emniyet güçlerimize kolaylıklar diliyorum. Bu uğurda şehit olan aziz askerlerimize ALLLAH tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize de geçmiş olsun diyor, ALLAH’tan şifa istiyoruz. Her zaman her yerde MAZLUMUN yanında Canilerin karşısında dik durup düz yürüyen aziz milletimizin ve tüm Müslüman aleminin yaşam sebebi olan Dalgalanan bayrağımız, okunan ezanımız ALLAH’ın izniyle ilelebet baki kalsın herkesi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyoruz.” Dedi.