Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Bekir Gündüz'ün eşi Satı Gündüz Hanım Efendi tarafından ilçe jandarma komutanlığının bahçesinde düzenlenen Hıdrellez şenliği etkinliğine ilçe jandarmada görev yapan personellerin eşleri ile yaşama katkı derneği üyeleri katıldılar.



Birçok Tarihçi, Türk Milleti için Bahar Bayramının Hıdrelleze denk gelen 6 Mayıs tarihi olduğu noktasında birleşir. Hıdırellez bu anlama oldukça yakışan kendi geleneklerimizin içinden gelen müstesna bir gündür. Çünkü Hıdrellez bir araya gelme günüdür. Birlik, dirlik ve beraberlik günüdür. Türk milletinin kültürünü yansıtan en hoş ve anlamlı günlerden biridir.
Kaynaşma günüdür. Kavuşma günüdür. Buluşma, tanışma, barışma günüdür. İlçe jandarma komutanı Bekir Gündüz'ün eşi ‘’Satı GÜNDÜZ’’  hanım efendinin jandarmada çalışanların eşleri için hazırlamış olduğu Hıdrellez yemeğine, İlçede kadınlara yönelik faaliyetler gerçekleştiren tek dernek olan Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği üyelerini davet ederek çalışan eşlerinin ve dernek üyelerinin tanışmasına vesile oldu. Ülkemizin her bir cennet İlinden gelmiş hanımlarla İlçemiz hanımları arasında dostluk kuruldu ve gün sonu çekilen fotoğraflar değerli anılar arasında yerini aldı. Gazetemize bilgi veren hanımlar, görüşmeye ve kültür alışverişine devam edeceklerini bildirdiler. Bugünü düzenleyen Satı GÜNDÜZ hanımefendiye teşekkür ettiler.