Vakfıkebir İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Bekir Gündüz ve Karakol Komutanı J. Astb. Üstçvş. Serdar Arslan, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu ve Haber Müdürü Sadık Aydın’a nezaket ziyaretinde bulunarak gazeteciler gününü kutladılar.



İlçe Jandarma Komutanı Kd. Bçvş. Bekir Gündüz; “Vakfıkebir de görevimize başladığımız günden itibaren rutin çalışmalarımızın dışında ilçeyi tanımaya çalışıyorum. Çok güzel bir ilçe, yaşanılacak bir şehir, insanları çok iyi. Burada olmaktan ve hizmet etmekten mutluluk duyuyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti. Gündüz; Günümüzün en dinamik mesleklerinden biri olan gazetecilik insanlara bilgi akışını sağlayan, devlet ile millet arasında köprü vazifesi gören çok önemli bir misyonu üstlenmektedir. Yani toplumun gözü kulağıdır. Yaşadığımız yerde de devletin çalışmasını halka ulaştırarak bir tür denetim mekanizması sağlayan, şehrin kültürel, ekonomik ve sosyal değerlerini anlatan bir araçtır. Bu bilgi akışını bizlere ulaştırırken mürekkep kokusunda, sokakta, savaş alanında zor şartlar altında çalışan gazeteci çalışanlarının gününü kutluyorum.” Dedi.
“KOMUTANIN ZİYARETİ BİZLERİ MEMNUN ETMİŞTİR”
Büyükliman Postası Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu; “İlçe Jandarma Komutanı ve Karakol Komutanının gazeteyi ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Gazete hakkında bilgi veren Kamburoğlu, gazete olarak vatandaşları bilgilendirmek için çalıştıklarını, sorunları gündeme getirip çözüme katkı sunma gayretinde olduklarını ifade etti. Yazı İşleri Müdürü Ahmet Kamburoğlu, Komutanlara ilçedeki görevinde başarılar dileyerek, Büyükliman Postası Gazetesi olarak, kolluk güçleriyle iç içe birlikte görev yaptıklarını ve her zaman Jandarma’nın çalışmalarında yanlarında olacaklarını söyledi.”