Merkezi İstanbul’da bulunan Vakfıkebir Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri son Valiler kararnamesi ile Kırklareli Valisi olarak atanan hemşehrimiz Osman Bilgin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.



Ziyarete Vakfıkebir Kültür ve yardımlaşma Derneği Başkanı Avukat Betrettin İskender yönetim kurulu üyeleri Recep Kara, Mehmet Birinci, İsmail Gül ve Metin Bilgin katıldı. Vali Bilgin, 18.05.2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Vali Atamaları Hakkında Karar” ile Kırklareli Valiliğine atanmıştı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Bilgin’e yeni görev yerinde bütün hemşehrileri adına başarı dileklerinde bulunan Dernek Başkanı İskender, “Sayın Valimiz Bilgin’in geçmiş görev yerlerinde çok başarılı çalışmalarına şahit olduk.  Bundan böyle Kırklareli’nde de aynı başarıları görme imkânı bulacağız. Sayın Valimiz gittiği her ilde vatandaşlarımız tarafından takdirle karşılanan, sevilen, devletimizin sıcak yüzünü gittiği her ortama taşıyan ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden birisidir” dedi.
Hemşerilerini görmekten son derece mutlu olduğunu belirterek sözlerini başlayan Kırklareli Valisi hemşehrimiz Osman Bilgin ise, tüm hemşehrilerine selam göndererek her zaman devletinin ve milletinin yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini kaydederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kırklareli’nde görev yapmaktan büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getirdi.