2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde Hacıköy ve Yalıköy Mahallelerinde açılan kurslarda yapılan el sanatları ürünleri sergilendi.



2017-2018 eğitim öğretim yılı içerisinde Vakfıkebir Halk Eğitimi Merkezi Bünyesinde Yalıköy Mahallesinde Ev Tekstili, El Sanatları Teknolojisi alanında toplamda 121 kursiyer öğrenci eğitim gördü. Hacıköy Mahallesinde Giyim Üretim Teknolojisi, Giyim Üretim Teknolojileri ve Kuyumculuk alanında toplamda 88 kursiyer öğrenci eğitim gördü.
Bu kurslarda usta öğretici olarak görev alan Dekoratif Ev Tekstili usta öğreticisi Seval Tamtürk, El Sanatları Teknolojisi usta öğreticisi Ayşe Öztürk, Giyim Üretim Teknolojisi usta öğreticisi Serpil Sağlam, Gümüş Takı İşlemeciliği usta öğreticisi Emine Cari kurslarda görev aldılar.
"MAHALLELERDE KURSLARIMIZ AÇILMAYA DEVAM EDECEKTİR"
Halk Eğitim Merkezi Müdürü M. Birol Yüksek ise yaptığı açıklamada, "2017-2018 Eğitim Öğretim yılında mahallelerimizdeki tüm kurslarda yapılan çalışmaları kurs meskenlerinde sergiledik. Böylece kursiyerlerimiz tüm çalışmalarını sergileyip tanıtma imkanı daha iyi bulabiliyorlar. Bu vesile ile Halkımızın da kurslara olan ilgisinin artacağını düşünüyoruz. Halk Eğitim Merkezimiz, her alanda her mahallede kurslar tertipliyor.  Kurs açmak için talep de bulunulan mahallelerde kurslarımızın açılması için gerekli değerlendirmeleri yapacağız. Bugün kurs bölgelerimizdeki yapılan çalışmaları sergileme imkanı bulduk. Buralarda kursiyerlerimizin el emeği göz nuru yapmış olduğu çalışmalardan oluşan sergiler açıldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sergilerimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.