Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen Gençlik Merkezleri değerlendirme ve Yaygın Eğitim Teknikleri toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Antalya’da gerçekleştirilen toplantıya Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu ve Gençlik Liderleri Fatih Aktaş ve Öznur Akça katıldılar. Gerçekleştirilen değerlendirme ve Yaygın Eğitim Teknikleri toplantısına Gençlik Merkezi müdürleri ve gençlik liderleri katılım gösterdi.
Konuyla ilgili olarak Vakfıkebir Gençlik Merkezi Mustafa Turupcu yaptığı açıklamada, "81 ilden gelen ortalama kadın ve erkek 800 Gençlik liderlerimiz, ayrı ayrı günlerde toplanarak 2016 yılının değerlendirilmesi, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri masaya yatırdılar ve 2017 yılının programlanmasını uygulamaya geçirdiler. Daha sonra ülke genelindeki 226 Gençlik Merkez Müdürü ve 81 ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri de bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları değerlendirip önümüzdeki yıl yapacağımız çalışmaları masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıldan buyana yoğun bir tempo ile çalıştık. Önümüzdeki yıllar içinde planlanan projelerimiz var. Turupcu, Yaygın Eğitim Teknikleri hakkında da önemli bilgilendirmeler yapıldığını söyledi. Yaygın Eğitim Tekniklerinin en önemli unsurları ise Etkili İletişim, Takım Çalışması, Kendini Geliştirme, Özgüven, Adalet, Çalışkan Olmak, Alçak Gönüllülük, Yardım Severlilik, Doğruluk ve Dürüstlük konularında bilgiler aktarıldı. Bu toplantı inşallah hayırlara vesile olmuştur" dedi.