Vakfıkebir İlçe Müftülüğü'ne bağlı Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii'nde, "Gençler Camide Buluşuyor" etkinliği gerçekleştirildi.


 
İlçe müftülüğü tarafından, "Diyanet Gençlik Çalışmaları Projesi" kapsamında, 30 Mart 2018 Cuma günü akşam namazını müteakip ilçeye bağlı Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii'nde "Gençler Camide Buluşuyor" etkinliği düzenlendi.



Rıdvanlı Mahallesi Yeni Camii İmam Hatibi Ahmet Sağlam ve ilçe müftülüğü bünyesinde oluşturulan gençlik koordinatörlüğü işbirliği ile organize edilen etkinliğe, İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, İlçe Vaizi Osman Öztürk, İlçe Gençlik Koordinatörü İmam Hatip Rıdvan Açıkgöz, Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu, Açıkalan Mahallesi Muhtarı Halim Sağlam, bazı din görevlileri ve gençler katıldı.
 
Akşam namazının kılınması ile başlayan programda İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal, gençliğin milletler, toplumlar, İslâm memleketleri ve bilhassa milletimiz ve memleketimiz nezdinde taşıdığı ehemmiyeti içeren kısa bir konuşma yaptı. Ardından İlçe Gençlik Koordinatörü Rıdvan Açıkgöz, "Diyanet Gençlik Çalışmaları Projesi" kapsamında ilçe müftülüğü bünyesinde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Gençlik hizmetlerinde ilçe müftülüğünün paydaşlarından biri olan Vakfıkebir Gençlik Merkezi'nin bu kapsamda yürüttüğü faaliyetler ve gençlere sunulan imkanlar hakkında Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupçu bilgi paylaşımında bulundu ve gençleri kendi adlarıyla anılan merkeze davet etti. İkram faslının ardından, İmam Hatip Ahmet Sağlam'ın teşekkür konuşması ve yatsı namazının kılınması ile program sona erdi.