İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cemile Kahyaoğlu ve Müdür Yardımcısı Orhan Sezer, Okulda eğitimci ve idarecilik yapan emekli öğretmenleri ziyaret ettiler.



İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cemile Kahyaoğlu ve Müdür Yardımcısı Orhan Sezer 24 Kasım öğretmenler günü vesilesi ile kendi okullarında görev yapan emekli öğretmenleri unutmadılar ve ziyaretlerine giderek onları onurlandırdılar. Okulda Müdürlük görevinde bulunan Ahmet Salih Birincioğlu, Müdür Yardımcılığı görevinde bulunan Ömer Çetin ve Okulun Fizik ve Kimya öğretmeni İrfan Kaya’yı ziyaret ederek onlara günün anısına çiçek takdim ettiler.

“BU MESLEĞİN KUTSALLIĞI İLK EMRİ ‘OKU’ OLAN YÜCE KİTABIMIZLA DA TESCİLLENMİŞTİR.” 
Meslek hayatları boyunca çeşitli zorluklarla karşı karşıya kalan ancak yılmadan görevlerini en iyi şekilde ifa eden öğretmenler için hazırlanan çiçek buketlerini sahiplerine verildi.
Çiçek buketlerinin takdimi esnasında konuşan Okul Müdürü Cemile Kahyaoğlu, Türkiye’nin şekillenmesinde en büyük rolü alacak olan çocukların eğitimleri sırasında karşılaştıkları her türlü probleme rağmen görevlerini en iyi şekilde yerine getiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.  “Bu kutsal mesleğin bir ferdi olarak bugün burada emekli olmuş meslektaşlarımızla bir arada olmak bizim için büyük bir onurdur. Meslek hayatları boyunca binlerce öğrenci yetiştiren değerli öğretmenlerimizin mezun ettiği öğrencileri bugün ülkemizde söz sahibi olmuş, aldıkları çeşitli görevlerle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için emek sarf eder duruma gelmişlerdir. Bu mesleğin kutsallığı ilk emri ‘Oku’ olan yüce kitabımızla da tescillenmiştir.  Bu kutsal mesleği yıllarca ifa ettikten sonra emekliye ayrılmış olan değerli öğretmenlerimizi unutmamış ve öğretmenlerimize olan minnetimizin bir göstergesi olarak bu çiçekleri öğretmenlerimize bizzat takdim etmekten onur duymaktayım. Ben bir kez daha emekliye ayrılmış olan değerli öğretmenlerimize emeklilik hayatlarında da başarılar diliyor, hizmetlerinden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.