Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Vakfıkebir Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu’nunda katıldığı Gençlik Merkezleri değerlendirme toplantısı Aydın'da gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 02-10 Ekim 2016 tarihleri arasında Aydın'ın Kuşadası ilçesinde gerçekleştirilen Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısı Kuşadası'nda yapıldı.
Gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına Gençlik ve Spor Bakanı Müsteşar Yardımcısı İbrahim Özekinci, Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Topaloğlu, Gençlik Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve diğer 80 ilin il müdürleri, gençlik merkezi müdürleri ve 800 gençlik lideri katılım gösterdi.
Konuyla ilgili olarak Vakfıkebir Geçlik Merkezi Müdürü Mustafa Turupcu yaptığı açıklamada, "81 ilden gelen ortalama kadın ve erkek 800 Gençlik liderleri, ayrı ayrı günlerde toplanarak 2016 yılının değerlendirilmesi, eksiklikleri ve yapılması gerekenleri masaya yatırdılar ve 2017 yılının programlanmasını uygulamaya geçirdiler. Daha sonra ülke genelindeki 226 Gençlik Merkez Müdürü ve 81 ilin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri de bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları değerlendirip önümüzdeki yıl yapacağımız çalışmaları masaya yatırdık. Geçtiğimiz yıldan buyana yoğun bir tempo ile çalıştık. Önümüzdeki yıllar içinde planlanan projelerimiz var. Bu toplantı inşallah hayırlara vesile olmuştur" dedi.
Gençlik Merkezleri Değerlendirme Toplantısında gençlik merkezleri akademi faaliyetleri, salon ve kulüp faaliyetleri, 2016 yılının değerlendirilmesi, sosyal medya ve 2017 yılının planlanması gibi konular konuşuldu. Bunun yanı sıra Gençlik Liderleri'nin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla birçok yazar ve akademisyen ile birlikte hasbıhal sohbetleri gerçekleştirildi.