Ünlü Yönetmen Osman Sınav’ın yönetmenliğini yaptığı “Sen Anlat Karadeniz” isimli dizi filmin çekimleri Vakfıkebir Sinanlı Mahallesinde devam ediyor.



Ünlü Yönetmen Osman Sınav’ın yönetmenliğini yaptığı “Sen Anlat Karadeniz” isimli dizi filmin çekimleri Sinanlı Mahallesinde devam ediyor.
Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, dizi filmin çekildiği Sinanlı Mahallesinde filmin setini ziyaret ederek Yönetmen Osman Sınav  ile bir süre sohbet etti. Başkan Muhammet Balta'ya  AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bekir Çobanoğlu’da eşlik etti.



Belediye Başkanı Muhammet Balta, film ekibine her türlü desteği verdiklerini belirterek, bundan sonrada aynı desteğin süreceğini belirtti. Yönetmen Osman Sınav ise Başkan Muhammet Balta'ya gösterdiği yakın ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür etti. Dizi filmin Ocak ayının ikinci haftasında ATV kanalında yayınlanmaya başlanılacak. Dizinin başrollerinde Burcu Binici, Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Serdar Yeğin ve Öykü Gürman oynuyor.