Vakfıkebir Büyükliman İlkokulunda Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Tolga Erdoğan'ın koordinatörlüğünde, Sınıf Öğretmenliği Kulübü tarafından 23 Nisan Şenliği düzenlendi.



Vakfıkebir Büyükliman ilkokul öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "23 Nisan Oyun Şenliği" Karadeniz Teknik Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Kulübü tarafından okul bahçesinde gerçekleştirildi. Tüm okul öğrencilerinin ve velilerin katıldığı şenlikte öğrenciler müzik eşliğinde eğlendiler, oyunlar oynadılar.



Okul Müdürü Halim Şahinden aldığımız bilgilere göre, “KTÜ Sınıf Öğretmenliği Kulübü öğrencileri tarafından "Gelin birlikte oynayalım" sloganıyla Doç. Dr. Tolga Erdoğan koordinatörlüğünde 6-10 yaş anaokulu ve ilkokul çocukları arasında 23 Nisan Oyun Şenliği adı adlında organizasyon düzenlediler. Bu anlamda Şenliğin Amacı; Çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı oyunlarla kutlamalarını ve eğlenerek güzel bir vakit geçirmelerini sağlamak. Bizlerde bu kapsamda okulumuzda bu şenliğin düzenlenmesini ve çocuklarımızın eğlenerek güzel vakit geçirmelerini sağladık dedi.”