Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Ramazan Bayramı alışverişi yapacak olan vatandaşları ilçe esnafından alışveriş yaparak kendi esnaflarına sahip çıkmaları konusunda uyarılarda bulundu.



Vakfıkebir Esnaf ve Sanatkâr Odası Başkanı Kadem Sağlam, bayram öncesi yapılan alışverişlerle ilgili açıklama yaptı. Tüketiciye uyarılarda bulunan başkan alışverişlerinizde yerleşik esnafı tercih edin mesajı verdi. Başkan Sağlam, Tüketicileri bayram alışverişleri konusunda uyardı.
“MESAFELİ SATIŞA DİKKAT!”
Bayram alışverişlerinde mesafeli satışlarla ilgili mağduriyetlerin arttığına dikkat çeken Sağlam, "Hediyelik ürünler, giyim ve diğer ürün çeşitlerinde tüketicilerimiz alışverişlerini bulundukları yerdeki mağaza ve dükkânlardan yaparlarsa mağduriyet yaşamazlar. Unutmayalım ki mesafeli satışlardaki yani marketler zinciri mağazalardan yapılan alışverişler ya da merdiven altı üretim yapan imalatçılardan alınan ürünlerde sıkıntılar her geçen gün artmakta ve çoğu zaman tüketicilerimiz cayma hakkını kullanamamaktadırlar dedi.”
“VAKFIKEBİR ESNAFINA SAHİP ÇIKIN”
Vakfıkebir halkımızın özellikle esnaf ve sanatkârlarımızı tercih etmelerini bekliyoruz. Vakfıkebir esnaf ve sanatkârı caddelerin feneridir, mahallenin bekçisidir. Vatandaşların vergisini ödeyen, düğün de halay çektiği cenazede yas tuttuğu esnafına sahip çıkmasını da isteyen Başkan Sağlam, "Bayram alış verişlerimizi kendi esnafımızdan yapalım. Şehrin ekonomisinin can damarı olan esnaflarımızı, mağdur etmeyelim. Sıcak paramızı şehrimizde kullanıp, şehrimizin ekonomisini canlandıralım" dedi.
Başkan Kadem Sağlam esnafı da uyararak her zamankinden daha dikkatli olmalarını isteyerek “Hemşerilerimizin rahat bir şekilde alışveriş yapmaları için yardımcı olalım, güler yüz gösterelim. Müşteri memnuniyetine her zamankinden daha çok önem verelim” dedi