İşitme Engelli Tuncay-Elmas Burhan çifti Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya makamında ziyaret ederek engelli vatandaşlara gösterdiği ilgi ve alaka dolayısıyla teşekkür ettiler.



Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde yaşayan işitme engelli Tuncay-Elmas Burhan çifti Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’yı makamında ziyaret ederek görüntülü telefon bağlantısı ile birlikte işitme engelliler tercümanı aracılığıyla sohbet ettiler.
İki çocukları olduğunu ifade Tuncay-Elmas Burhan, “Vakfıkebir Belediye Başkanımızın engelli vatandaşlara verdiği değeri, onlar için yaptığı organizasyonları basından görünce çok mutlu olduk. Kendisini ziyaret ederek hem danışmak, sohbet etmek hem de teşekkür etmek istedik. Başkanımız bizleri güzler yüzle karşılayarak yakından ilgilendi. Kendisinden Allah razı olsun. Başkanımızın engellilere gösterdiği ilgi ve alakanın herkese örnek olmasını diliyoruz” dediler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve telefon aracılığıyla yapılan sohbet sırasında zaman zaman duygulu anlarda yaşayan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “Ben engelli demiyorum. Bizim için özel olan insanlarımıza özel insanlar diyorum. Onlar bizim için çok değerlidir. Tuncay ve Elmas Burhan kardeşlerimizin ziyaretinden son derece mutluluk duyduk. Kapımız her zaman kendilerine açıktır” diye konuştu. Karşılıklı olarak iletişimin devam etmesine karar verilen toplantının ardından Belediye Başkanı Muhammet Balta, Burhan Ailesini çocuklarıyla birlikte, kendi ailesinin de katılımıyla bir kahvaltıya davet etti. Davetten ve kendilerine gösterilen yakın ilgiden oldukça mutlu olan işitme engelli Tuncay-Elmas Burhan çifti Başkan Balta’ya bir kez daha teşekkür ederek ayrıldılar.