Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü' münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Balta mesajında, gazetecilik mesleğinin, özellikle çok büyük fedakârlıklar isteyen, zor ve yıpratıcı bir görev ve önemli bir meslek olduğuna dikkat çekti.
Balta, “Gazeteciler, kamuoyunu doğru, eksiksiz ve objektif bir haber akışı sayesinde halkın düşüncelerini, eleştirilerini en güçlü şekilde ülkeyi yönetenlere aktarmada ve ülkeyi yöneten kişilerin düşüncelerini de sadeliğiyle halka aktararak çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler” dedi. Yerel basının da önemine değinen Balta, “Yerel basınımız da kentimizdeki gelişmeler konusunda halkımızı bilgilendirmekte, vatandaşlarımız ile devlet arasında köprü olmakta, ilçemizin Fiziki, kültürel ve sosyal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Önder Atatürk'ün ‘’ Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır ‘’ilkesinden hareketle basın mensuplarımızın 10 ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor,  sağlık ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.