Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta tarafından, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir organizasyon düzenlendi.



Vakfıkebir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen organizasyon İlçe Milli Eğitim Müdürü Samim Aksoy’un açılış konuşması ile başladı. Daha sonra söz alan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta öğretmenlik mesleğinin önemine vurgu yaparak kendi hayatında önemli bir yer tutan öğretmenlerinden bahsetti. Başkan Balta, “Özellikle son zamanlarda yaşadığımız olaylar bize gösterdi ki; vatansever, bayrağını, ülkesini seven, kültürel değerlere önem veren nesiller yetişmesi gerekiyor. Bunun içinde öğretmenlerimize büyük görevler düşüyor. Biz öğretmenlerimize güveniyoruz. Bizler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da eğitim camiamıza destek olmaya devam edeceğiz.  Tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi. 



Daha sonra katılımcılara sinevizyon gösterisi sunuldu, yemek ikram edildi, Meltem İskender sahne alarak türküler söyledi.
Organizasyona daire amirleri, AK Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu ve Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu’da katıldılar.  Organizasyondan son derece memnun ayrılan öğretmenler Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’ya teşekkür ettiler.