Vakfıkebir İlçesi Kemaliye Mahallesi Kanuni Sokak' da AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun da katılımları ile "AYZAA BUTİK" hizmete açıldı.



Vakfıkebir'li genç bayan girişimciler Beyza Günaydın ve Aylin Yılmaz tarafından hizmete açılan "AYZAA BUTİK'İN" açılış törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta, AK Parti İlçe Başkanı Enver İskenderoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Topaloğlu, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Hakkı Çobanoğlu, Daire Amirleri ve davetliler katıldı.
Kurtela kesimi öncesi Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Kaymakam Mesut Yakuta, Belediye Başkanı Muhammet Balta ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadem Sağlam yaptıkları konuşmalarda şunları söylediler. "Her geçen gün biraz daha gelişen ilçemizde yeni işletmeler ve yeni yatırımlar bizleri çok mutlu ediyor. AYZAA BUTİK bundan sonra, Vakfıkebir 'e yeni seçenekler sunacak. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz mağazamızın ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İşletme sahipleri Beyza Günaydın ve Aylin Yılmaz hanımefendilere hayırlı bol bereketli kazançlar diliyoruz. Allah utandırmasın dediler.