Anneler günü dolayısıyla Vakfıkebir Gençlik Merkezi Konferans Salonunun da bir kutlama programı düzenleyen Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği birçok kadının bir araya gelmesini sağlayarak, bu özel günün mutlu bir şekilde geçirilmesine destek sağladı.


 
Vakfıkebir Gençlik Merkezindeki Programın açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mualla İskenderoğlu, "Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada İlçemizdeki kadın, çocuk, engelli ve yaşlılarımızı sevgiyle kucaklamaya devam edeceğiz, programımıza destek sağlayan ve katılarak bizleri onurlandıran herkese gönülden teşekkür ediyoruz, bütün annelerin anneler günü kutlu olsun" dedi. 
Dernek üyelerince Çarşı mahallesinde ikamet eden, çevresinde örnek bir insan olarak tanınan ve engelli kızına yıllardır özveriyle bakan Gülümser Aydın, yılın annesi olarak seçilerek, günün anısına Dernek Başkanı Mualla İskenderoğlu tarafından kendisine hediye takdim edildi. Ayrıca Dernek üyeleri tarafından Derneğin en büyük üyeleri olmaları nedeniyle Mualla İskenderoğlu ve Melahat Birinci'ye saygılarını ileterek hediyelerini takdim ettiler.
 
Günün anlam ve önemine binayen anneler günü pastası İlçe Jandarma Komutanı Satı Gündüz hanımın katılımıyla kesildi. Pasta kesiminin ardından kadınlar müzik eşliğinde eğlendiler.