Altı yıl görev yaptıktan sonra görevinden ayrılan KTÜ Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu eski Müdürü Doç. Dr. Hakan Alp onuruna veda yemeği düzenlendi.



Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen veda yemeği sırasında bir konuşma yapan Vakfıkebir MYO Müdürü Yardımcı Doç. Dr. Abdullah Uzun, yaklaşık bir ay önce KTÜ Rektörü Süleyman Baykal tarafından Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atandığının altını çizerek kendilerine teşekkür etti. Uzun, Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’nun kuruluşundan bu güne kadar geçen süreçte başarı grafiğini sürekli artırarak Türkiye’deki meslek yüksekokulları arasında ilk sıraya yerleştiğini de hatırlatarak Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu’nun eğitim- öğretim kalitesi ve fiziki bakımdan iyi bir durumda olduğunu görmenin memnuniyetini dile getirdi. Okulun iyi bir durumda olmasında akademik personelin, idari personelin, Vakfıkebir halkının büyük payları olduğuna vurgu yaptı. Uzun, “Bunun dışında yüksekokul müdürlerimizin de ziyadesiyle payları var. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bizim de amacımız okulumuzu eğitim- öğretim kalitesi bakımından daha ileri bir seviyeye taşımak. Bu bir bayrak yarışı. Görevde olduğumuz süre içinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Sadece ben değil, iç ve dış paydaşlarla birlikte herkes üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek iş birliği ve uyum içersinde Meslek Yüksekokulumuzu daha ileri bir seviyeye taşıyacağız” dedi.
ALP: “YANINIZDA OLMAYA HAZIRIM”
Altı yıl boyunca çok güzel şeyler yapmak için yoğun bir uğraş verdiklerini hatırlatan Doç Dr. Hakan Alp ise, memnuniyetini dile getirerek, “Bunda hepimizin emeği var. Asla tek kişinin olmamıştır. Vakfıkebir halkının bizlere verdiği desteğin yanı sıra Karadeniz Teknik Üniversite yönetimi de alt yapının güçlendirilmesinde büyük destekleri oldu. Üniversite yönetimine buradan teşekkür ediyorum. Altı yıldır sürdürdüğümüz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğümüz boyunca hiçbir zaman heyecanımı kaybetmedim. Önemli olan bir şeyler yapabilmek ve yaptıktan sonra da bunları yad etmektir. Hepimiz birlikte bir ekip çalışması yaptık. Bundan sonra da şahsım olarak, Yüksekokulumuz için ne yapılması gerekiyorsa yanınızda olmaya hazırım” şeklinde konuştu.
Akademik ve idari personelin de katıldığı yemekte Doç. Dr. Hakan Alp’e katkılarından dolayı plaket takdim edildi.