Muhtarlar günü dolayısıyla Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta tarafından ilçedeki mahalle muhtarlarına bir yemek verildi.



Yemeğe Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın yanı sıra ilçe Garnizon Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, daire amirleri ve belediye meclis üyeleri de katıldılar.
“2017 YILINI DA HEP BİRLİKTE PROGRAMLAYACAĞIZ”
Yemeğin ardından ilçedeki sorunlar, yapılan ve yapılacak olan hizmetler karşılıklı olarak istişare edildi. Burada bir konuşma yapan Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, “İl genel meclisi üyesi olduğum dönemden ve iki bucuk yıllık belediye başkanlığım sürecinden buyana hep birlikte çalışıyoruz. Tabiî ki yapılan görev çok sitresli bir görev. Hem sizin başınızda hem de bizim başımızda zor bir görevi ifşa ediyoruz. Zaman zaman çok sitresli anlarımız olabiliyor. Birbirimizi kırmış olabiliriz. Birbirimize kırıcı sözler sarf etmiş olabiliriz. Benden yana kırıcı bir sözüm olmuşsa af ola diyorum. Hakkınızı helal edin. Beni tanıyanlar iyi biliyorlar ki hizmet noktasında en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyim. Asla hiçbir muhtarıma karşı kişisel bir algı içerisinde değilim. Cumhurbaşkanımız buradaki birçok muhtarımızı ağırladı, gittiniz orada size verilen değeri gördünüz.  Benim muhtarlık konusunda hassasiyetim şudur. Hiç kimsenin muhtarlık müessesesinin onurunu ayaklar altına alacak sözde ve davranışta bulunmaması lazımdır. Bu konuda tavrımız nettir. Bunun dışında hiçbir muhtarımıza kişisel bir tavır almamız söz konusu olamaz. Tüm mahallelerimizde, özellikle kırsaldaki mahallelerimizde çok ciddi yatırımlar yaptık. Dün olduğu gibi bugünde hizmetleri birlikte yürüteceğiz. 2017 yılını da hep birlikte programlayacağız. Yaptığımız analiz yoklamasında çok objektif değerlendirmelerle karşılaştık. Özellikle vatandaşlarımız yollara yapılan hizmetlerden çok memnun. Ayrıca hizmet kalitesi arttıkça taleplerin bireyselleştiğini görüyoruz. Belediye kurumu sizinde kurumunuzdur. Eksiklik aksaklık varsa birlikte tespit etmemiz gerekir. Tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız muhtarlık müessesesine büyük değer veriyor. Yerel yönetimlere önem veriyor. Kendisine de şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.