15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitleri Anma konulu resim yarışmasında Tonya Feride-Ahmet Şener Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karaca eseriyle Trabzon il birinciliğini elde ederken,  Tonya İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Gizem Durmuş eseriyle il ikincisi oldu.


 
Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Türkiye genelinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi Günü ve Şehitlerin anma konulu resim yarışmasında Tonya Feride-Ahmet Şener Ortaokulu öğrencisi Zeynep Karaca eseriyle il birinciliğini elde ederken,  Tonya İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Gizem Durmuş eseriyle il ikincisi oldu. Feride-Ahmet Şener Ortaokulu Müdürü Emrah Demiral, derece alan öğrencileri kutlayarak, emeği geçen herkese teşekkür etti. Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ise, "Tonya'mızı akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlarda en iyi şekilde temsil ediyoruz. Bugünde yine iki öğrenci resim dalında ilçemizi temsil ederek, il birinciliğini ve il ikinciliğini elde ettiler. Bu başarıda emeği olan idarecilerimizi, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve her konuda yanımızda olan velilerimizi kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.
Trabzon il birincisi Zeynep Karaca, il ikincisi Gizem Durmuş, eserleriyle Ordu ilinde yapılacak Türkiye finalinde Trabzon'u temsil edecekler.