AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’nın girişimleri sonucunda Belediyeler Birliği tarafından son sistem cenaze aracı kazandırıldı.



Trabzon’un Tonya ilçesinde, uzun yıllardır bir cenaze aracının olmayışına neşter vuruldu. Tonya son sistem özelliklerle donatılmış ve ilçeye uzun yıllar boyunca hizmet edecek bir araca kavuştu.
Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Tonya Belediyesi’nin cenaze aracı yoktu. Bu hizmeti ağırlıklı olarak derneklerin araçları ile karşılıyorduk. Bu zaruri ihtiyacımız AK Parti Trabzon Milletvekili Sayın Salih Cora’nın girişimleri sonucunda Belediyeler Birliği tarafından karşılandı.” dedi.
Modern bir cenaze aracına kavuştuklarını ifade eden Osman Beşel, “Toplam 200 Bin TL değerinde olan cenaze aracımızda ihtiyaç olan tüm özellikler mevcuttur. İki cenaze kapasiteli aracın içerisinde jeneratör, soğutucu sistemi, şofben, yıkama sistemi gibi donanımlar bulunuyor. Elzem bir ihtiyacımızın ilçemizin hizmetine kazandırılmasında büyük emekleri olan Milletvekilimiz Sayın Salih Cora’ya ve Belediyeler Birliği’ne teşekkür ediyorum. Tonya’mıza hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.