Tonya Kaymakamı Halit Mengi beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ile birlikte, Hoşarlı Mahallesi'ndeki ilk/ortaokulunda incelemelerde bulundu.

Tonya Kaymakamı Halit Mengi beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ile birlikte, 2016-2017 Eğitim öğretim yılının 2.yarıyılı başlamasıyla birlikte Hoşarlı Mahallesi'ndeki ilk/ortaokulunda incelemelerde bulunarak, okul müdürü Cemil Yardım'dan okulun ve öğrencilerin son durumu hakkın bilgi aldı.
Kaymakam Mengi ile İlçe Milli Eğitim Müdürü sınıflara girerek, öğrencilere çeşitli sorunlar yöneltti. Öğrencilerden aldığı doğru cevapların ardından öğrencileri tebrik eden Kaymakam Halit Mengi: "Tonya ilçemiz her geçen gün eğitim alanında zirve yapmaya devam ediyor. Bunu bugün burada bir kez daha gördük. Tonya ilçemiz her yıl üniversiteye verdiği öğrencilerinin yanı sıra TEOG sınavlarında da elde ettiği başarıları takdirle karşılıyoruz. Bütün amacımız öğrencilerimizin eğitim alanından en iyi şekilde yetişmeleri sağlamak. Bunun gayreti içerisindeyiz. Bizler her zaman okullarımız, öğretmenlerimizi, öğrencilerimizin ve Velililerimizin yanındayız." şeklinde konuştu.
Okul Müdürü Cemil Yardım da Kaymakam Halit Mengi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş'a öğretmenler ve öğrenciler adına teşekkür etti.