Aydın Üniversitesi Eğitim Koçu Mehmet EKİNCİ Öğrencilere çok çalışmak yerine derste öğrenmeye önem vermeleri gerektiği ve Beyin Dili Koordinasyonu nasıl yapılır buna yönelik bilgiler verdi.

Educaturk, doğru ve kaliteli eğitimi arayan öğrencilerimizle üniversitelerimizi buluşturmayı amaç edindi. 12 yıl önce İstanbul’da başlayan Educaturk, bu yıl geldiği noktada 23 farklı şehirde, Türkiye’nin en büyük yükseköğretim etkinlikleri olarak gerçekleşmeye devam ediyor. Educaturk Yükseköğretim etkinlikleri ve fuarlarında, 2016-2017 Eğitim   öğretim yılı boyunca 182.103 öğrenci ve 6.754 rehber öğretmene hizmet verildi ve 266 seminer programı düzenlendi.
Görüşlerini aldığımız Gülbahar Hatun Anadolu Lisesi Müdürü Kadri ALAY : Öğrencilerimizi her yıl bu etkinliğe götürüyoruz. Öğrencilerimiz ,Türkiye’deki çeşitli üniversiteleri tanıma olanağı buluyor.Üniversitelerin tanıtım broşürlerini alıyor ve evde inceleme fırsatı yakalıyorlar.Etkinliğe destek veren başta Milli Eğitim Müdürü Samim AKSOY’a araç temini konusunda bizim yanımızda olan Vakfıkebir Belediyesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.