AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora doğup büyüdüğü Tonya Karşular Mahallesi'nde, Muhtarlık tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Şehit Cemil Küçük İlk-Orta Okulu bahçesinde düzenlenen iftar programında Belediye Başkan Osman Beşel, İlçe Kaymakamı Halit Mengi'nin selamlama konuşmalarının ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora yaptığı konuşmada: "Karşular Mahallesi olarak ilkkez iftar programında bir aradayız. Bizim daha sık biraraya gelmemiz gerekiyor. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik hukukumuzu daha da pekiştirmemiz gerekiyor. Aramızda küskünlükler, dargınlıklar varsa önce onlardan başlayarak küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kalkması gerekiyor. Bu güzel iftar programımızın hazırlanmasını sağlayan  Mahalle Muhtarımız İlyas Köse'ye ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu iftar programının bundan sonra her yıl geleneksel hale getirilmesini  arzu ediyoruz" diye konuştu.
DURMUŞ'TAN CORA'YA SÜRPRİZ
Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ile Karşular İlkokulu'ndan 1991 yılında okuldan mezun olan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora'ya sürpriz yaptı ve diploma kayıt örneğini kendisine takdim etti.
İftar programına ayrıca Trabzon Göç İdaresi İl Müdürü Ramazan Latifoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Baki, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Cafer Köroğlu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Baki, Tonya Süt Kooperatifi Müdürü Ahmet Kalyoncu, okul müdürleri de katıldı.
Karşular Mahallesi Muhtarı İlyas Köse, iftar programına katılan Milletvekili Salih Cora'ya, İlçe Kaymakamı Halit Mengi'ye, Belediye Başkanı Osman Beşel'e, daire amirleri ile mahalle halkına teşekkür etti.