Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel,  Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ilçede sürdürülen çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Beşel  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Yıllardır sorun teşkil eden Tonya Kalınçam arası yolun İlçemiz çıkışındaki tek şerit halindeki kısmı genişletildi ve asfalt çalışması başlandı. Sorunun çözümü ilçemizin muhtelif mahalleleriyle Beşikdüzü Vakfıkebir ilçelerimizin yaylaları ve Özkürtün ilçesi ile Gümüşhane ilimize ulaşımı noktasında son derece önemliydi. İlgi gösteren ve emek veren Karayolları Bölge Müdürlüğü ve personeline teşekkür ediyorum. Yine ayrıca Milletvekillerimiz Sayın Salih Cora ve Sayın Muhammet Balta’ya da teşekkür ediyor şükranlarımızı sunuyoruz. Çünkü bu grup yolunun bugünlere gelmesinde onlarında çok büyük emeği vardır” diye konuştu.
Başkan Beşel, Tonya ilçemizin en büyük sorunlarının başında yol geldiğini dile getirerek, “Bu nokta da göreve geldiğimiz günden bu zaman kadar toplam 22 mahallemizinde gerek beton, gerek asfalt gerekse de stabilize çalışmalarımızı her gün üzerine koyaraka sürdürüyoruz. Amacımız, Tonya’mıza, halkımıza en en güzel şekilde hizmet edebilmek. Biz bunun mücadelesini veriyoruz. Çalışmalarımızda bizlere büyük destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımızı Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’ne ilçemiz adına teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.
Büyükşehir ve