Trabzon 1. Amatör Kümede playof hedefleyen temsilcimiz Vakfıkebir Büyüklimanspor, ligde 9 maçta 9 galibiyet alan lider Zağnosspor’u ağırladı.
 
Lider karşısında mücadeleci bir futbol ortaya koyan temsilcimiz bu zorlu maçtan bir puan çıkartmayı başardı. 9 maçta 9 galibiyet alarak bütün dikkatleri üzerine toplayan Zağnosspor Vakfıkebir deplasmanın da ilk kez puan kaybetmiş oldu. Vakfıkebir Büyüklimanspor bu sonuçla 10 maç sonucunda puanını 15’e yükselterek 6. sırada girdiği hafta da yerini korumuş oldu. Bu grupta mücadele eden diğer temsilcilerimizden Şalpazarıspor 16 puanla 5. Beşikdüzüspor ise 14 puanla 7. sırada bulunuyor. Ligde ilk beş sırada yer alan takımlar playof oynayacak.
 
V.BÜYÜKLİMAN: 0 ZAĞNOS: 0
 
SAHA: Vakfıkebir
HAKEMLER: Alparslan Şen***, Muhammet Yumak***, Barış Uzma*** 
VAKFIKEBİR BÜYÜKLİMANSPOR: Şenol Ziya***, Emre**, Oğuzhan**,Soner**, Aydın** (Dk.80 A. Talha*), Koray**, Engin**, Ahmet** (Dk.70 Yılmaz*), Turgut**, Cengiz**, K. Anıl** (Dk.90 Bilal?)
ZAĞNOSSPOR: Atay***, Eren**, Cevdet**, Yusuf** (Dk. 82 Mert*), M. Kemal**, Emre**, Oğuz** (Dk.64 Gürkan*), Soner**, Ahmet**, Muhammet**, Cemal** (Dk.60 Ediz*)
GOL: Yok